4.9/5 Klantbeoordeling

Veel fietsen rijklaar op voorraad

Proefrijden altijd mogelijk

Elektrische fiets kopen? bezoek wels2wielers.nl

Logo, Fietswinkel Gelderland
Verbouwing winkel – updates
Home 9 Blog 9 Verbouwing winkel – updates

Sinds de opening van ons vernieuwde pand in juni 2022, toen ook ons andere filiaal Wels2wielers van Driel naar Heteren is verhuisd, zijn we nog volop bezig met aanpassingen in en rondom ons winkelpand. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verbouwingen, aanpassingen en nieuwigheden in onze winkel. Eerdere updates zijn te vinden in dit artikel. Bekijk ook de updates van Wels2wielers!

7

Update 08-04-2024

Op ons parkeerterrein is vanaf nu een laadpaal te vinden. Hiermee kunnen er twee elektrische auto’s tegelijk worden opgeladen.

Elektrische laadpaal Fietswinkel Gelderland
7

Update 15-03-2024

Als je wel eens in onze winkel bent geweest, is er een goede kans dat je wel eens over onze indoor testbaan bent gefietst. Deze heeft een helling van 5% en loopt van de begane grond naar de eerste verdieping. 

De testbaan is al aanwezig in onze winkel sinds onze grote verbouwing in 2022, maar onlangs is de laatste hand gelegd aan de afwerking. De baan is voorzien van een coating en belijning, waardoor er nu duidelijk twee weghelften en een voetpad zichtbaar zijn. Ook hebben we bovenaan de testbaan een rotonde gemaakt.

Nu stap je beneden bij Wels2wielers op de fiets, rijd je over de testbaan omhoog naar Fietswinkel Gelderland, waar je een rondje maakt over de rotonde en vervolgens weer naar beneden fietst.

7

Update 11-03-2024

Sinds kort vind je in onze winkel een vijver! Hier zwemmen momenteel drie koi karpers in rond. Door deze bijzondere nieuwe toevoeging heeft onze winkel dus een aantal nieuwe bewoners, die binnenkort worden vergezeld door nog meer karpers. De vijver is te vinden op de begane grond achterin de winkel. 

7

Update 30-01-2024

Bij de balie van onze werkplaats is een drietal LED textieldoeken geplaatst. Door de verlichting is de informatie ook in het donker goed leesbaar. Op deze doeken is verschillende informatie te lezen: wat wij doen bij een onderhoudsbeurt, de prijzenlijst van onze werkplaats en informatie over onze leenfietsen.

Andere nieuwtjes

Kerstvakantie 2023

Kerstvakantie 2023

Het einde van 2023 nadert en dit betekent dat de feestdagen er weer aan komen. Net als voorgaande jaren zijn Fietswinkel Gelderland en  Wels2wielers gesloten in de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw. Dit betekent dat wij gesloten zijn van zondag 24 december 2023 tot...

read more
Vacature fietstechnicus/monteur

Vacature fietstechnicus/monteur

Functieomschrijving We zoeken voor ons team een fietsmonteur/fietstechnicus voor 38 uur per week.Als allround fietsmonteur/fietstechnicus ga je bij dit bedrijf alleen voor het beste. Je weet met name alles van (elektrische) fietsen waarbij je klantgericht en in...

read more
Terugroepactie Shimano crankstellen

Terugroepactie Shimano crankstellen

Een belangrijke veiligheidswaarschuwing van Shimano. Bij bepaalde 11-speed Hollowtech II race crankstellen die zijn geproduceerd tussen 2012 en 2019, kunnen er problemen optreden met de lijmverbinding. Deze kan loslaten, waardoor er een kans ontstaat op valpartijen....

read more