4.9/5 Klantbeoordeling

Veel fietsen rijklaar op voorraad

Proefrijden altijd mogelijk

Elektrische fiets kopen? bezoek wels2wielers.nl

Logo, Fietswinkel Gelderland

Fietsverzekering

Home / Fietsverzekering

ANWB fietsverzekering, Kingpolis fietsverzekering of een verzekering via de KNWU afsluiten? Bij aankoop van een nieuwe fiets raden we altijd aan om deze te verzekeren tegen diefstal en schade. Wij kunnen dit voor je regelen. Let op: een goedgekeurd slot is vereist om een racefiets of mountainbike te kunnen verzekeren. De fietsverzekeringen waar we mee werken zijn die van Kingpolis en de ANWB. Ook kun jij via de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie een fietsverzekering afsluiten. Op deze pagina lees je er meer over.

KNWU/Kingpolis (racefietspolis)

Mocht je ervoor kiezen om een fietsverzekering af te sluiten, dan raden we je aan om lid te worden van de KNWU. Hierdoor kun je profiteren van verschillende voordelen, waaronder een fietsverzekering. Het gaat om de racefietspolis van Kingpolis. Dit is een speciale fietsverzekering die je kan afsluiten als je lid bent van de KNWU. Het voordeel van deze verzekering is dat de kosten laag zijn.  Ook kun je naast de basisdekking (diefstal, schade, dekking voor wedstrijden zonder licentie) kiezen uit de carbondekking. Hierdoor is jouw carbon frame ook verzekerd. Bereken de premie en vind overige informatie over een fietsverzekering bij KNWU/Kingpolis hier.

De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Ongeveer 200 wielervereningen in het land werken met hen samen. Als je bij één van deze verenigingen aangesloten bent, dan betaal je minder voor een lidmaatschap bij de KNWU.

Racefietspolis Kingpolis, Wels2wielers

Kingpolis fietsverzekering

Kingpolis biedt uiteenlopende soorten fietsverzekeringen aan, voor verschillende soorten fietsen. Zo kun je onder andere kiezen voor de fietsverzekering e-bikes en elektrische fietsen, de WA verzekering speed pedelec en de KNWU fietsverzekering (racefietspolis). De Kingpolis fietsverzekering komt al jarenlang als beste uit de fietsverzekering test van de Consumentenbond.

Bij Kingpolis kun je kiezen voor een doorlopende (max. 5 jaar) of aflopende verzekering (3 jaar) tegen diefstal en schade. Je profiteert hierbij van 24/7 pechhulp in heel Europa. Bij de doorlopende Kingpolis fietsverzekering kun je per maand of per jaar betalen, en na 1 jaar is deze verzekering maandelijks opzegbaar. Bij de aflopende fietsverzekering betaal je het totale bedrag vooraf.

Uniek bij Kingpolis is de aanvullende Accupolis. Hiermee wordt slijtage, vocht- en elektronische schade aan je accu gedekt. Bovendien wordt er een vervangende accu geleverd bij 60% van de aanvangscapaciteit. Op de website van ons andere filiaal Wels2wielers kun je meer informatie vinden over het verzekeren van je elektrische fiets.

Kingpolis fietsverzekering Wels2wielers

ANWB fietsverzekering

De Blijven Fietsen fietsverzekering van de ANWB is doorlopend en kan per maand of per jaar worden betaald. In geval van pech helpt de Wegenwacht Fiets Service je snel weer op weg. Ook val- of stootschade aan de accu is meeverzekerd. Bij diefstal van de fiets of als deze total loss wordt verklaard, krijg je een nieuwe fiets. Bij diefstal betaal je geen eigen risico als je een ANWB fietsverzekering afsluit.

Wij geven je graag meer informatie op het gebied van fietsverzekeringen en kunnen je voorzien van advies bij het kiezen van de verzekering die het beste bij jou en je fiets past. Neem daarom gerust contact met ons op.

ANWB fietsverzekering Wels2wielers