Onze winkel

Home / Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in ons grote, vernieuwde pand aan de Poort van Midden Gelderland in Heteren, op het industrieterrein naast de A50. In ons pand vind je naast Fietswinkel Gelderland ook onze andere vestiging, Wels2wielers.

Vestigingen

In ons pand bevinden zich twee filialen; Fietswinkel Gelderland en Wels2wielers. Allebei deze vestigingen zijn eigendom van de familie Wels uit Driel. Fietswinkel Gelderland is al gevestigd in dit pand sinds wij zijn begonnen in 2013. In 2022 is het pand uitgebreid; er is een stuk aangebouwd en er is ook een verdieping bovenop gekomen. Deze uitbreiding maakte het mogelijk om de winkel van Wels2wielers te verhuizen van Driel naar Heteren, zodat beide filialen onder één dak kwamen te zitten. Fietswinkel Gelderland bevindt zich op de eerste verdieping, terwijl Wels2wielers op de begane grond zit, samen met onze werkplaats.

Beide filialen verschillen in assortiment en strategie. Fietswinkel Gelderland focust zich op sportieve fietsen. Vanuit heel Nederland komen klanten naar Heteren om de racefiets of mtb te vinden waar ze naar op zoek zijn, maar ook voor outlet en overjarige fietsen uit het sportieve segment is Fietswinkel Gelderland een populaire zaak.

Wels2wielers is begonnen als een klein lokaal bedrijf in Driel. Door de jaren heen is het bedrijf sterk gegroeid, mede dankzij de introductie van de elektrische fiets. Wels2wielers werd een begrip in de omgeving, en kan daarom vooral rekenen op bezoekers uit Driel en omstreken. De focus ligt vooral op e-bikes en stadsfietsen, maar ook op service en nazorg. De werkplaats is daarin een hele belangrijke schakel. In 2022 heeft de winkel van de familie Wels Driel verlaten voor Heteren, na meer dan 20 jaar.

Onze voorzieningen

In ons pand vind je nu dus onze beide filialen onder één dak. Op de begane grond vind je de winkel van Wels2wielers en onze werkplaats, terwijl Fietswinkel Gelderland is gevestigd op de eerste verdieping. Op de begane grond vind je tevens onze nieuwe indoor testbaan. Hierop kunnen bezoekers van Fietswinkel Gelderland en Wels2wielers de fietsen uit onze winkels uitproberen. Dat de testbaan zich binnen in ons pand bevindt, heeft bovendien als voordeel dat je geen last hebt van eventuele regen of kou!

In onze winkel vind je naast fietsen ook fietskleding en fietsaccessoires. Voor de kleding hebben we een apart gedeelte van de winkel ingeruimd, waar je ook onze fietsschoenen kan vinden. Op termijn zal er ook een aparte bikefitting ruimte worden gecreëerd, evenals een koffiecorner. Ideaal voor wanneer je even moet wachten op een reparatie, even wil uitrusten of gewoon zin hebt in een kopje koffie of thee.

Ons assortiment

Fietswinkel Gelderland is gespecialiseerd in fietsen uit het sportieve segment. In onze winkel vind je dus een breed aanbod aan mountainbikes en racefietsen. Zowel als je op zoek bent naar een hardtail mtb als naar een full suspension mtb heb je genoeg keus. Wat betreft racefietsen kun je kiezen tussen verschillende materialen; een aluminium racefiets of een carbon racefiets. Ook sportieve fietsen voor specifieke doelgroepen, zoals de mountainbike dames, de dames racefiets of de kinder mountainbike, behoren tot het assortiment. Tot slot hebben we ook fietsen die elementen van een mountainbike en racefiets combineren; de gravelbike, de crosshybride en de cyclocross fiets.

In onze winkel vind je naast fietsen ook fietskleding en fietsaccessoires. Voor de kleding hebben we een apart gedeelte van de winkel ingeruimd, waar je ook onze fietsschoenen kan vinden. Op termijn zal er ook een aparte bikefitting ruimte worden gecreëerd. Moet je even wachten op een reparatie, wil je even uitrusten of heb je zin in een kopje koffie of thee? Dan kun je terecht in onze koffiecorner!