4.9/5 Klantbeoordeling

Veel fietsen rijklaar op voorraad

Proefrijden altijd mogelijk

Elektrische fiets kopen? bezoek wels2wielers.nl

Logo, Fietswinkel Gelderland

Werken bij Fietswinkel Gelderland

Home / Werken bij Fietswinkel Gelderland

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan of bijbaan? Bekijk hier de openstaande vacatures van Fietswinkel Gelderland en Wels2wielers.

Vacature fietstechnicus/monteur

Vacature fietstechnicus/monteur

Functieomschrijving We zoeken voor ons team een fietsmonteur/fietstechnicus voor 38 uur per week.Als allround fietsmonteur/fietstechnicus ga je bij dit bedrijf alleen voor het beste. Je weet met name alles van (elektrische) fietsen waarbij je klantgericht en in...

read more
Vacature allround verkoopmedewerker fietsen

Vacature allround verkoopmedewerker fietsen

Functieomschrijving Als Allround Verkoopmedewerker ga je samenwerken met meerdere verkoopadviseurs uit ons team. Hetgeen waar je het meest mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. En daarvoor weet je alles af van ons assortiment fietsen en...

read more

Open sollicitatie

Zie jij kansen binnen ons bedrijf en denk jij hierbij te kunnen helpen? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur jouw motivatie en CV naar robin@wels2wielers.nl.

Leonie

Leonie

Klantenservice / Verkoopadviseur kleding & fietsen

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik dagelijks klanten mag helpen en ik vind het extra leuk als zij tevreden naar huis gaan”.

Lars

Lars

Fietstechnicus race & MTB

“Elke dag nieuwe dingen leren en veel verschillende fietsen repareren maakt mijn werk zowel leuk als uitdagend”!

Peter

Peter

Allround fietstechnicus

“Van kinds af aan al een passie voor fietsen, met als hoogtepunt het Nederlands kampioenschap BMX. Het feit dat ik van mijn passie ook mijn werk heb kunnen maken zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Ook zorgen alle collega’s voor een fijne werkomgeving. Inmiddels loop ik al 10 jaar bij dit bedrijf rond en er zullen er waarschijnlijk nog vele volgen.” 

Guus

Guus

Verkoopadviseur race & MTB

“Klanten zo goed mogelijk adviseren op gebied van race & MTB fietsen is een soort sport voor mij. Na jarenlange ervaring werk ik dan ook nog steeds met veel plezier bij Fietswinkel Gelderland”.

(BBL) Werkend leren bij Fietswinkel Gelderland

N

Fietswinkel Gelderland werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

N

Begeleiding door praktijkopleiders

N

Goede en veilige werkplek

Over Fietswinkel Gelderland

Fietswinkel Gelderland is een organisatie met een hands on mentaliteit, en bestaat uit twee filialen, Fietswinkel Gelderland en Wels2wielers. Ons gehele team bestaat uit 40 medewerkers. De sfeer binnen het team is, op de momenten dat het kan, informeel. De klant staat centraal binnen ons bedrijf. Zo vinden we het belangrijk dat klanten op een juiste manier worden geholpen en nemen we hier ook de tijd voor.  

Onze winkel is in 2013 opgericht als Cheapbikes. Sinds het begin is ons bedrijf gevestigd op het industrieterrein te Heteren vlak naast de A50. Het bedrijf is kleinschalig begonnen, in een klein pand. Na verloop van tijd is de onderneming steeds verder gegroeid en na enkele jaren kregen we de kans om ons bedrijfspand uit te breiden en kregen we een oppervlakte van maar liefst 2500 vierkante meter tot onze beschikking. De bedrijfsnaam is in deze tijd gewijzigd naar Fietswinkel Gelderland.

In 2022 is Wels2wielers ook naar Heteren verhuisd en sindsdien zitten we samen in één pand.