4.9/5 Klantbeoordeling

Veel fietsen rijklaar op voorraad

Proefrijden altijd mogelijk

Elektrische fiets kopen? bezoek wels2wielers.nl

Logo, Fietswinkel Gelderland

Werkplaats

Home / Werkplaats

In onze werkplaats kun je terecht voor al je fietsreparaties en -onderhoud! We delen de werkplaats met ons andere filiaal Wels2wielers. Dit betekent dat we je kunnen helpen met elke soort fiets. Uiteraard repareren we graag je racefiets of mountainbike, maar ook een elektrische fiets, stadsfiets of kinderfiets nemen we graag aan. Onze gediplomeerde fietstechnici staan voor je klaar!

Afspraak maken

Als je een reparatie of onderhoud aan je fiets uit wilt laten voeren, adviseren we om hier een afspraak voor te maken. Het maken van afspraken in onze werkplaats gebeurt uitsluitend telefonisch, via nummer 026-4742666. In het keuzemenu kies je eerst voor optie 1 – Wels2wielers en vervolgens voor optie 2 – werkplaats. We plannen graag een afspraak voor je in.

Fietswinkel Gelderland werkplaats

Service

Wij hechten veel waarde aan onze service. Daarom krijg je in onze werkplaats 20% korting op het arbeidsloon, wanneer je je fiets bij Fietswinkel Gelderland of Wels2wielers hebt aangeschaft. Daarnaast hebben we verschillende leenfietsen beschikbaar, waar je eventueel gebruik van kan maken wanneer je fiets bij ons staat ter reparatie (zolang de voorraad strekt).

Onderhoud

Goed onderhoud van je fiets is essentieel voor een lange levensduur van je tweewieler. We adviseren daarom om ieder jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan je fiets door een fietsenmaker. In onze werkplaats helpen we je daar graag mee verder. Wat wij precies doen bij zo’n onderhoudsbeurt lees je hier. Een onderhoudsbeurt is niet hetzelfde als een controlebeurt – een onderhoudsbeurt is uitgebreider. Ook kun je in onze werkplaats producten voor onderhoud aan je fiets kopen, zoals gereedschap, fietspompen, onderhoudsmiddelen en schoonmaakmiddelen. Op onze website kun je een gedeelte van ons aanbod bekijken. Kom langs voor het volledige assortiment.

Werkplaats Fietswinkel Gelderland Heteren

Garantie

Naast reparaties en onderhoud kun je in onze werkplaats ook terecht voor garantieclaims. Hiervoor kun je langskomen of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Fietsonderdelen

Je kunt in onze werkplaats ook verschillende fietsonderdelen kopen, waaronder fietsbanden, zadels, fietslampen, bagagedragers, fietsstandaarden en pedalen. Op onze website zie je een deel van ons aanbod. Kom langs voor ons volledige assortiment!

Haal- en brengdienst

Als je zelf niet in staat bent om je fiets ter reparatie naar ons toe te brengen en/of op te halen, kun je gebruik maken van onze haal- en brengdienst. We kunnen je fiets ophalen en weer bezorgen, wanneer je in de buurt van Heteren woont. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Fietswinkel Gelderland Wels2wielers werkplaats
Aangesloten bij Bovag
Aangesloten bij Bovag

fietswinkel Gelderland werkt samen met Bovag

N

Als je kiest voor een BOVAG-bedrijf, merk je dat aan het betere aanbod, goed advies en de service bij aankoop, onderhoud en reparatie. Kortom: vakmanschap.

N

BOVAG-bedrijven werken samen aan de beste service en voorwaarden voor jou, de klant.

N

BOVAG-bedrijven investeren in kennis, innovatie en duurzaamheid.

N

BOVAG-bedrijven kiezen bovendien voor duidelijke taal: geen techneutentaal en kleine lettertjes, maar heldere adviezen en afspraken.

Werkend leren bij Fietswinkel Gelderland (BBL)

N

Fietswinkel Gelderland werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

N

Begeleiding door praktijkopleiders

N

Goede en veilige werkplek