Wij gaan uitbreiden!

Wij gaan uitbreiden!

Sommige van jullie hebben het misschien al gemerkt: Fietswinkel Gelderland is druk bezig met het uitbreiden van haar pand. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen. 
 

Fietswinkel Gelderland is het andere filiaal van Wels2wielers te Driel. Echter, dat Wels2wielers in Driel is gevestigd gaat niet heel lang meer duren. Wij zijn ons pand namelijk aan het uitbreiden zodat wij onder één dak komen te zitten. 


De verhuizing gaat zowel voor ons als voor jou alleen maar voordelen opleveren. Het belangrijkste hierbij is dat wij nóg meer service kunnen verlenen, zoals: 

- Kortere wachttijden voor reparaties (kleine reparaties kunnen ter plekke);
- Meer winkelruimte, dus een uitgebreider assortiment fietsen en accessoires;
- Meer parkeerruimte.


Door de uitbreiding gaan wij een unieke beleving voor elke doelgroep creëren. Met een indoortestbaan, koffiecorner, kledingshop, bikefitting en speelhoek voor de kids. 

Update 23-12-2021:

Het hoogste punt van het nieuwe pand is bereikt!Update 26-11-2021:

Afgelopen twee maanden zijn er de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Zo is een bekisting gemaakt en is deze ook gestort. De fundering van de aanbouw is dus helemaal klaar. 


Ook zijn vrijwel alle vloerplaten voor de begane grond gelegd.