Wij gaan uitbreiden!

Wij gaan uitbreiden!

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord: wij gaan ons pand in Heteren uitbreiden en komen samen met ons andere filiaal Wels2wielers onder één dak te zitten. Wels2wielers verhuist dan van Driel naar Heteren. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen. 


De komende maanden zijn we druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe winkel. Hier wordt een duurzame aanbouw gerealiseerd. Naast de uitbreiding van het pand, gaan we ook de hoogte in. De aanbouw krijgt namelijk twee verdiepingen. 


De verhuizing gaat zowel voor ons als voor jou alleen maar voordelen opleveren. Het belangrijkste hierbij is dat wij nóg meer service kunnen verlenen, zoals: 
 

- Kortere wachttijden voor reparaties (kleine reparaties kunnen ter plekke);
- Meer winkelruimte, dus een uitgebreider assortiment fietsen en accessoires;
- Meer parkeerruimte.
 

Door de uitbreiding gaan wij een unieke beleving voor elke doelgroep creëren. Met een indoortestbaan, koffiecorner, kledingshop, bikefitting en speelhoek voor de kids. 
 

Let op: de exacte datum van de opening staat nog niet vast, maar hier informeren we je te zijner tijd zeker over. Wil je op de hoogte blijven? Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor updates over de verbouwing/verhuizing! 
 

Update 07-04-2022:


Vrijwel alle raamlijsten zijn geplaatst. Nog een aantal aanpassingen en dan is de buitenkant van de aanbouw in zijn geheel klaar.De gevelbekleding van de huidige winkel is verwijderd en gereed voor de nieuwe beplating. Aangezien de werkzaamheden buiten een heel eind gerealiseerd zijn, zijn we druk bezig geweest met het inrichten van de werkplaatsen voor onze fietsmonteurs.In totaal komen er 16 werkplekken.
Nog even geduld en je kunt dus ook in onze winkel terecht in onze werkplaats voor onderhoud aan je fiets of overige servicewerkzaamheden.

Update 16-03-2022:
Alle ramen zijn geplaatst.