Fietswinkel Gelderland en Wels2wielers onder één dak

Fietswinkel Gelderland en Wels2wielers onder één dak

Afgelopen jaar stond bij ons in het teken van verbouwen en verhuizen.
Jarenlang hadden we de wens om samen met ons andere filiaal, Wels2wielers, onder één dak te zitten. Eindelijk is het moment daar. Vanaf maandag 27 juni 2022 is onze uitbreiding definitief; vanaf die dag is Wels2wielers gevestigd in hetzelfde pand als Fietswinkel Gelderland, aan de Poort van Midden Gelderland Blauw 14 in Heteren. Omdat we bij beide filialen dezelfde openingstijden gaan hanteren, betekent dit dat Fietswinkel Gelderland vanaf 27 juni 2022 ook is geopend op maandag, van 12:00 tot 18:00.

Onze uitbreiding heeft tal van voordelen.
Niet alleen voor ons, maar het allerbelangrijkste, ook voor u als klant. Voordelen zoals:

  • Meer winkelruimte, een breder assortiment fietsen en accessoires onder één dak.
  • Meer parkeerruimte.
  • Kortere wachttijden voor reparaties, kleine reparaties kunnen ter plekke gedaan worden.
  • Ruimere openingstijden van Fietswinkel Gelderland.

Uiteraard blijft ook de service onze hoogste prioriteit. Wij realiseren ons dat de afgelopen tijd de wachttijden voor reparaties langer waren dan u van ons gewend bent. Door covid, hogere benzineprijzen e.d. stapten mensen massaal op de fiets. Dit had gevolgen voor de verkoop, maar ook voor het aantal reparaties. Met deze verhuizing gaan wij onze uiterste best doen om deze langere wachttijden tot het verleden te laten behoren.

De komende maanden zullen we alle puntjes nog op de i gaan zetten. De verwachting is dat het nieuwe pand eind 2022/begin 2023 helemaal naar wens is. Houd er dus rekening mee dat er de komende tijd nog werkzaamheden in en rondom ons nieuwe pand uitgevoerd worden. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Graag tot ziens in ons vernieuwde pand!
Bekijk ons assortiment elektrische fietsen op Wels2wielers »