Nieuws

Wij gaan uitbreiden!

07-04-2022

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord: wij gaan ons pand in Heteren uitbreiden en komen samen met ons andere filiaal Wels2wielers onder één dak te zitten. Wels2wielers verhuist dan van Driel naar Heteren. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen.  De kome..

Update coronamaatregelen

26-01-2022

De overheid heeft op 15 februari versoepelingen aangekondigd. Dit betekent dat er steeds minder coronamaatregelen gelden in winkels, waaronder ook die van ons.  De regels die nog gelden wanneer je onze winkel en werkplaats bezoekt, zijn het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand. Vanaf vrijdag 25 februari 2022 vervallen deze regels. Zowel het mondkapje al..

Vakantierooster 2021

09-07-2021

Update: Ons vakantierooster is inmiddels voorbij. Sinds zaterdag 21 augustus 2021 zijn onze reguliere openingstijden weer van kracht. Ook deze zomer komt ons jaarlijkse vakantierooster weer terug. In de periode van maandag 26 juli tot en met vrijdag 20 augustus 2021 hanteren wij bij Fietswinkel Gelderland aangepaste openingstijden voor onze winkel en werkplaats.   Het rooster ..

Zonder afspraak winkelen

23-04-2021

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Vanaf woensdag 28 april is het weer mogelijk voor winkels om klanten te ontvangen zonder winkelafspraak. U bent vanaf deze dag weer welkom om zonder afspraak bij ons langs te komen. Daarnaast blijft het maken van een winkelafspraak ook mogelijk, zoals we dat d..

Winkelen op afspraak

25-02-2021

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor een winkelbezoek. Tijdens deze afspraak kunt u fiets(en) bekijken, een proefrit maken en de fiets(en) aanschaffen. Voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnumm..

Afhalen van bestellingen op afspraak

05-02-2021

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen blijven de winkels in Nederland dicht tot ten minste 2 maart 2021. Wij kunnen onze winkel dus helaas nog niet openen. Uiteraard blijft online of telefonisch bestellen van fietsen mogelijk. Onze service afdeling blijft geopend op afspraak..

Winkel dicht, service afdeling geopend

16-12-2020

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Vanwege de verlenging van de lockdown moeten wij helaas de deuren van onze winkel dicht houden tot ten minste 9 februari. Onze service afdeling is wel geopend. U kunt dus bij ons terecht voor reparaties en onderhoud. We werken hierbij uitsluitend op afspraak..

Sinterklaas kleurwedstrijd AH Driel

20-11-2020

Update: Gisteren (zondag 29 november) vond de prijsuitreiking plaats. Veel kinderen hadden hun kleurplaat ingeleverd. Uiteindelijk gingen de winnaars met mooie prijzen naar huis! We willen alle kinderen bedanken voor hun deelname en de winnaars veel plezier wensen met hun gewonnen prijs!    ​   Bij Albert Heijn Ger Koopman in Driel maak je nu kans op mooie pr..

Start2Bike clinic groot succes

17-09-2020

De eerste clinic van Start2Bike vond afgelopen weekend plaats. Deze training, die is bedoeld om de fijne kneepjes van het mountainbiken of racefietsen onder de knie te krijgen, wordt georganiseerd door WTC de Betuwe, met Fietswinkel Gelderland als startlocatie. 21 deelnemers stapten op de fiets onder leiding van een ervaren instructeur. De clinic zorgde voor veel enthousiaste reacties. De Gelderla..

Start2Bike

03-07-2020

Wielertourclub WTC De Betuwe uit Driel doet dit jaar mee aan het Start2Bike programma. Fietswinkel Gelderland fungeert hierbij als startlocatie. Nadat de oorspronkelijke clinics eerder dit jaar niet door konden gaan vanwege het coronavirus, zal het programma nu starten vanaf 12 september. Start2Bike is een mooie manier om kennis te maken met wielrennen en/of mountainbiken. In ..

Tropenrooster 2020

25-06-2020

Deze zomer zullen wij een aantal weken lang aangepaste openingstijden hanteren voor onze winkel. Evenals de afgelopen jaren gaan we tijdens deze warme periode vroeger in de ochtend open en sluiten we ook eerder. Dit tropenrooster hanteren wij van maandag 27 juli tot en met vrijdag 21 augustus. Op woensdag, donderdag en vrijdag is onze winkel geopend van 06:00 tot 13:00 uur. Op zaterdag blijve..

Maatregelen Coronavirus

18-03-2020

Beste klant,   Het zijn vreemde tijden waarin we ons bevinden, zowel voor ons als voor onze klanten. Gelukkig mogen onze winkel en werkplaats nog gewoon open blijven en kunnen we ons werk blijven doen. We willen iedereen die ons bezocht heeft de afgelopen weken bedanken voor het vertrouwen. Ook zijn we blij met het begrip voor de maatregelen die we hebben getroffen in de winkel en de mede..

Nieuwe Giant collectie!

03-10-2019

De 2020 collectie van Giant is uit en de eerste modellen hiervan zijn gearriveerd in Heteren! Verschillende racefietsen en mountainbikes zijn daarom vanaf nu te bewonderen in onze winkel. Zo staan er onder meer al enkele Defy, Propel, Contend en TCR modellen in de showroom, en komen er op korte termijn nog veel modellen bij, zoals de Giant ToughRoad, FastRoad en XTC. Dit betekent tevens dat veel o..

Magazijn leegverkoop

31-07-2019

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, daarom geven wij flinke kortingen op onze overjarige fietsen. De nieuwe modellen druppelen langzaamaan binnen, daarom gaan er de komende tijd de nodige 2019 modellen in de aanbieding. Daarnaast hebben we een ruime voorraad aan overjarige modellen (2018 en ouder) die sterk zijn afgeprijsd.  Zo hanteren wij op Giant fietsen boven €..

Nieuwe Openingstijden!

27-03-2019

Vanaf 1 April 2019 hanteren wij nieuwe openingstijden.
Deze zullen zijn:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00- 20:00
Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 8:30 - 15:30

Bekijk ons assortiment elektrische fietsen op Wels2wielers »