Fietsenwinkel Zetten

Home / Fietsenwinkel Zetten

Op zoek naar een fietsenwinkel dicht bij Zetten? Fietswinkel Gelderland ligt 6 km van Zetten vandaan en je daarom zeker helpen! Wij verkopen de beste mountainbikes, racefietsen en gravelbikes. Kom gerust eens langs om gratis en vrijblijvend verschillende fietsen te proefrijden. Wels2wielers is ook in ons pand gevestigd. Zij verkopen een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Wil je jouw fiets laten maken? Dat is geen probleem. Onze monteurs staan 5 dagen in de week voor je klaar.

Merken bij Fietswinkel gelderland

Fietswinkel Gelderland is dé fietsenwinkel bij Zetten! Al onze merken voldoen aan een hoge kwalitatieve standaard. Denk aan lichtgewicht frames van aluminium en carbon, of de afmontage met Shimano en Sram onderdelen. Nieuwe en tweedehands fietsen worden standaard met garantie geleverd. 

Elektrische fiets, stadsfiets, kinderfiets

Bezoek Wels2wielers voor ons overige assortiment fietsen, met onder andere e-mountainbikes en elektrische stadsfietsen.

Logo Wels2wielers, Fietswinkel Gelderland

Service

Naast fietsverkoop bieden wij ook andere diensten aan in onze winkel. Je kunt bijvoorbeeld ook een fietsverzekering bij ons afsluiten. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

 A-merk fietsen rijklaar op voorraad

Proefrit maken altijd mogelijk

Service & nazorg hoog in het vaandel

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring